Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

28. 02. 2020. 19:04   >>  19:03 9

SPASIO TRI MEČ LOPTE

Đoković preokretom do finala

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Dubaiju pošto je danas pobijedio devetog tenisera svijeta Francuza Gaela Monfisa poslije tri seta, 2:6, 7:6, 6:1.

Prvi teniser svijeta pobijedio je poslije dva sata i 31 minuta.

Monfis je u trećem i sedmom gemu prvog seta napravio brejk i poveo je u meču protiv prvog nosioca. Francuz je bolje počeo i drugi set, oduzeo je servis Đokoviću za vođstvo od 2:1, a poslije gema na svoj servis poveo je sa 3:1.

Srpski teniser uspio je da vrati brejk u šestom gemu, a zatim su obojica osvajali gemove na svoj servis i odigran je taj brejk. Monfis tada nije iskoristio tri vezane meč lopte pa je Đoković izjednačio na 6:6. Đoković je iskoristio treću set loptu i taj brejk je dobio rezultatom 10:8.

Đoković je u trećem setu bio siguran, prepustio je Monfisu samo jedan gem i poslije prve meč lopte plasirao se u finale.

On će u finalu igrati protiv drugog nosioca Grka Stefanosa Cicipasa.

Cicipas je ranije danas pobijedio Britanca Danijela Evansa sa 6:2, 6:3.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније