Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

30. 05. 2022. 23:13 >> 11:48

ROLAN GAROS

Čilić razbio Medvedeva i prošao u četvrtfinale

Hrvatski teniser Marin Čilić odigrao je sjajan meč protiv drugog nosioca Rolan Garosa, ruskog tenisera Danila Medvedeva, i ubjedljivo ga savladao sa 3:0 (6:2,6:3,:6:2).

Bio je to četvrti međusobni duel dvojice tenisera te prva pobjeda za Splićanina.

Čilić igra sjajan turnir u Parizu, u kojem je do sada izgubio samo jedan set i to od Mađara Martona Fučoviča.

Medvedev je bio praktično bez ikakve šanse.

Čilić je u prva dva seta ima tri brejk prilike i svaku je iskoristio, ruski teniser nije imao ni jednu. Kakav atomsi tenis je igrao Hrvat, najboje pokazuje vrijeme prva dva seta, koja su bila gotova za sat vremena igre.

Očekivalo se da će Medvedev da se trgne, da odgovori u trećem setu, ali 20. nosilac mu ni u njemu nije dao nikakve šanse, vezao je četiri gema u nizu i time obezjedio sebo četvrtfinale Rolan Garosa.

Tamo ga čeka Andrej Rubljov koji je ranije izbacio italijanskog tenisera Janika Sinera, koji je predao meč početkom trećeg seta kod rezultata 1:1.

Biće to sedmi duel ruskog i hrvatskog tenisera i dosadašnji skor ide na stranu Ruboljva koji vodi sa 4:2. Međutim na posljednjem okršaju, početkom ove godine na Australian openu Čilić je slavio sa 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније