Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

19. 07. 2022. 13:11 >> 13:09

BIVŠA TENISERKA

Ešli Barti odbacila mogućnost da se profesionalno bavi golfom

Bivša najbolja teniserka svijeta Australijanka Ešli Barti odbacila je ideju da se u svijet profesionalnog sporta vrati kao igračica golfa.

Barti se iznenađujuće povukla iz svijeta tenise u martu ove godine, nakon osvajanja Otvornog prvenstva Australije, njene treće grend slem titule u karijeri.

"Volim golf, ali to je samo hobi. Ne namjeravam da on postane moj posao. Ne želim da se ponovo bavim profesionalnim sportom. Za mene je golf kao izlazak sa prijateljima", izjavila je Barti za medije u Melburnu.

Sa samo 25 godina Barti se kao prva na svjetskoj WTA listi povukla iz profesionalnog tenisa izjavivši tada da želi "da slijedi druge snove".

Mediji su, nakon njenog penzionisanja, spekulisali kako se ona na taj potez odlučila kako bi se posvetila profesionalnoj golf karijeri.

Pored golfa, Barti je i odlična igračica kriketa, i sa 18 godina je jedunu sezonu igrala u australijskom kriket prvenstvu za žene.

Nakon povlačenja, Barti se verila i objavila seriju dječijih knjiga pod nazivom "Mala Eš".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније