Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

21. 11. 2023. 13:06 >> 13:09

TENIS

Kirjos i Rodik vjeruju u Novaka: Osvojiće Australian Open

Bivša teniska zvijezda Endi Rodik i australijski teniser Nik Kirjos vjeruju da će Novak Đoković osvojiti Australian open.

Iako je nekada bio veliki kritičar Novaka, prije svega zbog predaja mečeva u ranoj fazi karijere, Rodik je sada jedna od najvećih poštovalaca.

„Opet ću izneti moje dosadno predviđanje. I meni je dosadilo koliko se ponavljam. Kao što sam rekao prije neki dan, neću da se kladim protiv Novaka. Ne kažem da ga neko nekada neće pobjediti, ali ja moj novac neću staviti protiv njega. Naročito to važi poslije svega što sam video posljednjih dana.

I Kirjos je sličnog mišljenja.

"I ja biram Novaka za glavnog favorita u Melburnu. On je veoma siguran na Rod Lejver areni, zimus je bio bukvalno nedodirljiv. Uopšte ne usporava“,kazao je Australijanc koji će sigurno dobiti vajld kard pozivnicu za prvi kalendarski Grend slem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније