Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В.

23. 11. 2023. 20:51 >> 20:52

DEJVIS KUP

Srbija povela protiv Velike Britanije, na korak od polufinala

Teniseri Srbije poveli su protiv Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa, nakon što je Miomir Kecmanović pobijedio Džeka Drejpera u dva seta 7:6, 7:6.

Ukoliko večeras Novak Đoković opravda ulogu favorita protiv Kamerona Norija, Srbija će izborili plasman među četiri najbolje reprezentacije na planeti, gdje će igrati protiv Italije.

Kecmanović u prvom setu nije uspio da iskoristi dvije set lopte, obje u 10. gemu, pa se otišlo u taj-brejk.

U 13. gemu je srpski teniser dominirao za vođstvo u setovima - 7:2.

Drugi set je donio sličan scenario. Šansi za brejk nije bilo, pa se opet otišlo u 13. gem.

Kecmanović je u tom dijelu igre brzo poveo 5:2, ali se Drejper vratio i pravnao 5:5. Ipak, Kecmanović je imao posljednju riječ, slavio je sa 8:6 i doveo Srbiju na prag polufinala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније