Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

26. 03. 2024. 14:05 >> 14:05

marej poslije povrede

Marej pokidao ligamente, čeka ga duža pauza

Britanski teniser Endi Marej rekao je da ga čeka duža pauza zbog povrede skočnog zgloba tokom meča na mastersu u Majamiju.

Marej je pokidao ligamente u nedjelju u završnici meča protiv Čeha Tomaša Mahaca 5:7, 7:5, 6:7.

Marej, koji je 2019. godine podvrgnut operaciji kuka, rekao je da će ići na pregled kod specijaliste i odrediti dalje korake.

"Ne moram ni da kažem da sam ovo teško podnio. Vratiću se sa jednim kukom i bez ligamenata skočnog zgloba kada dođe vrijeme", naveo je Marej.

On je početkom godine rekao da ne planira da igra mnogo poslije ovog ljeta, ali da se nada da će moći da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu prije nego što završi karijeru.

Nagovjestio je da želi posljednji put da igra na Rolan Garosu, koji počinje 26. maja u Parizu. Vimbldon, na kome je Marej osvojio dva trofeja, počinje 1. jula, a Olimpijske igre od 26. jula.

Direktan plasman na olimpijski turnir obezbjediće prvih 56 tenisera na ATP listi od 10. juna.

Ako ne obezbjedi plasman preko rang-liste, Marej bi mogao da učestvuje kao bivši olimpijski šampion i osvajač grend slem titula, a trenutno je 61. na ATP listi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније