Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 07. 2014. 23:20 >> 23:20

DA LI JE U PITANJU VIRUS

Navratilova ne veruje Sereni

Legendarna češka teniserka Martina Navratilova ne vjeruje da je Serena Vilijams imala problema sa virusom na Vimbldonu.

Prva teniserka svijeta je eliminisana već u trećem kolu Vimbldona, a onda je nakon čudnog ponašanja predala meč dubla sa sestrom Venus.

"Mislim da nije u pitanju virus, ili šta god kažu da jeste. Mislim da to nije slučaj. Ne znam šta je, ali nadam se da će Serena biti odbro. Ne znam kako je uopšte izašla na teren", rekla je Navratilova.

Vilijams je na startu meča dublova djelovala poprilično dezorjentisano, pa je prilikom servisa loptice slala ili u mrežu ili čak do osnovne linije. Navratilova je zabrinuta što je Serena uopšte pokušala da igra kada je bilo jasno da nije u stanju.

"Neobjašnjivo je što je niko u njenom okruženju nije spriječio da izađe na teren, iako je bilo jasno da nije u stanju da igra. Nikad nijesam vidjela nešto slično, i nadam se da više neću. Svi su stavljeni u tešku poziciju, uključujući WTA. To prkosi logici na mnogo načina. Trener je rekao da nije nije vidio dva dana. Ne zna ništa. Kako možeš biti trener i ništa ne znati? To je pogrešno", rekla je Navratilova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније