Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 09. 2014. 12:00 >> 11:59

ENDI MAREJ

Pokajao se zbog tvita o nezavisnosti

Najbolji britanski teniser, osvajač dva Grend slema, Endi Marej izjavio je da mu je žao zbog načina na koji je podržao nezavisnost Škotske, ali dodao je i da mu nije žao što je kazao svoje mišljenje.

 

Dan uoči referenduma o nezavisnosti Škotske Marej se oglasio na Tviteru, a reakcije na toj društvenoj mreži bile su burne, neke i pune mržnje.

“Bio je to veoma emotivan dan ta sve Škote i za cijelu Veliku Britaniju, bio je to veliki dan. Ne žalim što sam dao svoje mišljenje, samo zbog načina na koji sam to učinio – kako sam sklopio rečenicu, riječi koje sam upotrebio, to i nije baš u skladu s mojim karakterom, obično ne radim takve stvari“, rekao je Marej u intervjuu za Bi-bi-si.

“Time sam razočaran, ali vrijeme je da se krenem dalje, a nadam se da i drugi mogu isto to da učine. Ne mogu da se vraćam na ono što je prošlo, koncentrisaću se na tenis u narednih nekoliko meseci“, dodao je Škot.

Na kraju, Marej je rekao da će Britanija biti jača posle referenduma i da se raduje tome što će nastupati pod zastavom te zemlje do kraja karijere.

Marej je u tvitu napisao da ga je način na koju su posljednjih dana vodili kampanju za ostanak u zajednici, odnosno ta negativnost, ubijedila da podrži nezavisnost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније