Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 04. 2015. 18:47 >> 18:43
2

PONOVO ISPISAO ISTORIJU

Đoković "slomio" Berdiha i osvojio Monte Karlo

Novak Đoković je nastavio svoju dominaciju ove sezone - prvi reket svijeta je savladao Tomaša Berdiha u tri seta (7:5, 4:6, 6:3) u finalu turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu. Đoković je tako postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Masters turnira u sezoni – Indijan Vels, Majami i Monte Karlo.

Berdih je bolje ušao u meč i poveo sa 2:0. Ipak, Đoković je sredinom prvog seta vratio brejk i izjednačio  3:3. Potom su rivali čuvali svoj servis do 12. Gema, kada je Đoković novim brejkom poveo sa 1:0 (7:5).

U drugom setu  Berdih je propustio tri brejk prilike, pa je Đoković poveo sa 3:2. Tada je meč prekinut zbog kiše, a pauza je trajala nešto više od 30 minuta.

Predah je više prijao Berdihu koji je brzo napravio brejk, a zatim odservirao za izjednačenje u setovima – 1:1 (6:4).

Ali, Đoković je još jednom bio najbolji kada je najteže.  Na početku trećeg seta je odigrao furiozno i poveo sa 4:0!

Berdih je uspio je da stigne do jednog brejka, ali nije imao snage za nešto više, Đoković je rutinski sačuvao vođstvo, za 6:3 i titulu u Monte Karlu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније