Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 04. 2013. 11:45 >> 13:53

MONTE KARLO

Nadal: Želim da pričam samo o tenisu

Rafaelu Nadalu je, očigledno, previše bilo priča o njegovoj povredi. Španac je bio spreman da sa novinarima u Monaku razgovara o svemu, osim o koljenu.

„Smatram da nije dobro što se prošle godine previše pričalo o mom koljenu. U monte Karlu želi da se skoncentrišem samo na tenis. To da li je koljeno spremno 50, 90, 80 ili 100 odsto ni malo ne mijenja situaciju", rekao je Nadal.

U ovoj sezoni njegov učinak je 17:1, što mu najbolji skor u karijeri na startu godine.

Španac je, zbog pauze od sedam mjeseci, propustio Olimpijske igre u Londonu i dva grend slem turnira. Na njegov povratak čekalo se do februara ove godine, od kada je nastupio na turnirima u Čileu, na šljaci u Sao Paolu i Akapulku, kao i na tvrdoj podlozi u Indijan Velsu.

Na turniru Vina del Mar poražen je u finalu,dok je ostala tri osvojio.

„Sanjao sam takve uspjehe, ali oni su bili veliko iznenađenje, naročito u mojoj situaciji. Ali, to  je prošlost, sada sam u Monte Karlu", rekao je Nadal.

Nadal juri deveti uzastopni trijumf u Monte Karlu, gdje želi da produži pobjednički niz od 42 meča, ali i da poveća broj masters titula na 23.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније