Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

24. 05. 2015. 22:22 >> 22:15
1

DIREKTOR ROLAN GAROSA

"Ne treba pojačati obezbjeđenje"

Direktor Rolan Garosa Žilber Izern izjavio je danas da ne misli da treba pojačati obezbjeđenje na tom teniskom turniru, uprkos tome što je jedan navijač poslije meča Rodžera Federera upao na teren.

Federer je ranije danas u tri seta pobijedio Kolumbijca Alehandra Falju, a poslije meča jedan dječak ušao je na teren, zagrlio ga i pokušao da se slika Švajcarcem.

Osvajač 17 grend slem titula rekao je da je neprijatno iznenađen zbog tog incidenta, jer igrači žele da se osjećaju bezbjedno na terenu.

"Federer je imao dobre razloge za nezadovoljstvo. Ali, ne bi trebalo da od toga pravimo veliku stvar, u neku ruku - nije kraj svijeta. Naravno da je za nas organizatore taj incident neprijatan i da pokazuje da smo napravili grešku, ali mi ćemo to ispraviti i pobrinuti se da se više ne dogodi", rekao je Izern na konferenciji za medije.

"Naravno da nijesam srećan zbog incidenta, ali mislim da nema razloga da mijenjamo bezbjednosne mjere. Obezbjeđenje je dobro organizovano, ali radi se o pogrešnoj procjeni. Jasno je da redari na terenu nijesu dobro obavili posao, ali mislim da se samo radi o pogrešnoj procjeni, pošto znate da je publika na teniskim mečevima blizu, svi žele autograme, da se slikaju sa igračima, da prave 'selfije'", dodao je on.

Direktor Otvorenog prvenstva Francuske naveo je da će svi članovi obezbjeđenja još danas ponovo dobiti instrukcije koje su dobili i prije početka turnira - da niko ne smije ući na teren iz bilo kojeg razloga.

Izern je rekao da je dječaku koji je ušao na teren zabranjeno da ove godine prisustvuje mečevima na Rolan Garosu i da se u ime organizatora turnira izvinio Federeru. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније