Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

26. 05. 2015. 08:58 >> 23:31
6

PROTIV KUKALOVE

Danka danas na pariskoj šljaci

Najbolja crnogorska teniserka, Danka Kovinić, danas će igrati protiv Čehinje Klare Kukalove u prvom kolu Rolan Garosa.

Kovinić je ove godine bez kvalifikacija došla do glavnog žrijeba Gren slema na šljaci. Rivalka u prvom kolu biće joj 33-godišnje Čehinja, 77. teniserka svijeta, koju je već savladala ove godine na turniru Trnavi sa 6:1, 6:4. Kasnije je osvojila trofej u Slovačkoj.

Prije toga igrali su 2013. i tada je Kukalova slavila 6:4, 6:3.

Danka će igrati na terenu broj 10 teniskog kompleksa u Bulonjskoj šumi. Prije njenog duela sa Kukolovom igraju se još tri meča na tom terenu. Prvi počinje u 11 sati, a nastup naše teniserke na Rolan Garosu planiran je za 16 sati i 30 minuta. 

Ako prođe u drugu rundu, Novljanka će imati teži posao, pošto će se sastati sa boljom iz duela Eženi Bušar - Kristina Mladenović.

Podsjetimo, Danka je igrala u Parizu i prošle godine, tada je stigla iz kvalifikacija, a ispala je od Kirsten Flipkens. Nadamo se da će ove godine napraviti korak više.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније