Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

28. 05. 2015. 20:22 >> 20:29
4

MLADENOVIĆ IDE DALJE

Kovinić elminisana u drugom kolu

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić eliminisana je u drugom kolu od domaće predstavnice Kristine Mladenović 6:3, 7:5. Ipak, naša teniserka je plasmanom u drugo kolo ostvarila najveći uspjeh na Gren slem turnirima u karijeri.

Već u prvom gemu Mladenović je došla do brejka, za vođstvo od 1:0. Francuskinja je potom bez izgubljenog poena osvojila svoj servis za 2:0.

Novi brejk domaća teniserka je napravila u šestom gemu, za 4:2 i tako trasirala put ka vođstvu u setovima. Na kraju je bilo 6:3.

Kovinić je odlično reagovala nakon izgubljenog seta i na startu drugog došla do brejka 1:0, aubrzo je udvostručila vođstvo 2:0.

Naša tenioserka je brejk održavala do rezultata 3:2, kada se Francuskinja vratila u igru 3:3, a zatim je osvojila još dva gema za 5:3.

Francusknjia je servirala za meč, ali se Danka trgla i prvo uzela brejk, a potom lako odbranila svoj servis za 5:5.

Ipak, Ipak, Francuskinja je ubrzo povela 6:5, a onda iskoristila nekoliko grešaka Kovinić i brejkom završila meč 7:5.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније