Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

13. 07. 2018. 22:14 >> 22:00
1

ČUČKOVIĆ PORUČIO

Na EP da pokažemo sve što smo uradili do sada

Crnogorski vaterpolisti završili su pripreme za Evropsko prvenstvo, a Uroš Čučković je zadovoljan kako je sve proteklo.

"Jako sam zadovoljan pripremama i atmosferom koja vlada u ekipi. Kroz ovaj trenažni proces smo podigli jako spremu a kroz Mediteranske igre u Taragoni i na Svjetskoj ligi smo podigli igrački kvalitet, i podigli smo našu uigranost. Tako da sam jako zadovoljan cjelokupnim ljetom i nadam se da ćemo u Barseloni uspjeti da pokažemo sve što smo uradili u vodi do sada", kazao je on.

Čučković se osvrnuo i na grupu na EP. Kao i gotovo uvjek na šampionati satrog kontineta četvrtfinale je ključni meč...

"Ako pokažemo kvalitet koji smo pokazali na svakom treningu tu ne bi trebalo da bude problema. Malta ne bi trebalo ni da nam priprijeti dok sa Španijom bi trebalo da imamo taj duel koji određuje ko će biti prvi u grupi. Mi uvijek idemo na pobjedu, kasnije bi trebalo da dođu u četvrtfinalu Hrvatska ili možda Grčka i u toj utakmici se lomi cijelo ljeto i cijele pripreme", rekao je Čučković.

Podsjećamo, na spisku su za EP u Barseloni su Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Đuro Radović, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Uroš Čučković, Vladan Spaić, Miloš Šćepanović.

Reprezentacija za Barselonu putuje u subotu ujutro iz Dubrovnika, a prva utakmica na programu je u ponedjeljak 16. jula od 11 sati protiv Francuske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније