Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

20. 07. 2018. 23:47 >> 23:34
6

GOJKOVIĆ ISTAKAO

"Imali smo više od igre, okrećemo se Rumunima"

Crna Gora će nakon remija sa Španijom, morati težim putem do završnice Evropskog prvenstva. Selektor "ajkula" Vladimir Gojković smatra da su "ajkule" bile bliže pobjedi, ali je istakao da ekipa već mora da misli na Rumuniju, koja je rival našoj selekciji u osmini finala.

"Imali smo na početku izuzetno dobru igru, organizovanu. Primili smo golove poslije naših neiskorištenih zicera i iz kontranapada, što smo i očekivali. Slaba treće četvrtina, nijesmo iskoristili šanse, jeftino smo primili neke golove. Međutim, imali smo pravu reakciju u posljednjoj dionici, napravili preokret, imali igrača više za pobjedu kojeg nijesmo iskoristili. Na kraju, isključenje koje je diskutabilno poslije nesretnog kornera. Imali smo više od igre većinu utakmice. Htjeli smo prvo mjesto u grupi, al sada idemo na ovaj način do četvtrtfinala i moramo se pripremiti za sljedeći meč koji je za dva dana sa Rumunijom. Očekivali smo da protiv njih, u ovim okolnostima, moramo biti bolji barem 20 odsto, mislim da smo i bili, ali...", rekao je Gojković.

Mlađan Janović je rekao da ekipa treba da ide korak po korak.

"Vodili smo, na kraju smo mogli i da izgubimo. Nema priče, odigrali su odlično, nošeni publikom plus domaći teren. Imali smo na jedan razlike tajm-aut da prelomimo utakmicu, da odemo na plus dva... Promašili smo, a oni su iskoristili... Znali smo da će utakmica biti na ovoliko golova, i da će biti neizvjesna do kraja. Čeka nas osmina finala, da prođemo, pa onda četvrtfinale sa Hrvatima. Četvrtfinale je jaka utakmica, ko god bio protivnik. Nijedna utakmica četvrtfinala dosada nije bila lagana... Kako njima, tako i nama.", kazao je Janović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније