Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

22. 07. 2018. 22:17 >> 22:39
9

"AJKULE" PORUČILE

Vjerujemo da možemo protiv svjetskog prvaka

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković i igrači Draško Brguljan i Aleksandar Radović zadovoljni su izdanjem protiv Rumunije i vjeruju u pobjedu nad Hrvatskom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

"Meč za eliminaciju, ulaz je bio dobar i to je bilo mnogo važno. Imali smo nekih promašaja na startu, možda smo mogli još bolje otvoriti duel, ali je odbrana bila na pravom mjestu sve vrijeme. Kontrolisali smo stvari, na kraju smo dobro koristili šanse, i možemo biti zadovoljni utakmicom. Svako četvrtfinale je najteža utakmica na prvenstvu. Vjerujemo da možemo da igramo protiv svjetskog prvaka. Želio bih da zadržimo ovaj nivo igre koji smo imali cijelo ljeto", kazao je Gojković.

Aleksandar Radović je ocijenio da je odbrana bila jako dobra protiv Rumunije i da ta činjenica hrabri pred okršaj sa Hrvatskom.

"Ispunili smo zacrtano, ali uvijek su teške te prve eliminacione utakmice. Maksimalno ozbiljno smo se pripremili za ovu utakmicu. Mislim da smo dosta stvari ispoštovali od prvog do posljednjeg minuta, a najviše su bile vezane za odbranu. Jako dobro smo odradili taj dio posla. Slijedi Hrvati? Šta reći o toj utakmici kad igrate sa jednom od najboljih selekcija na šampionatu. Četvrtfinale je uvijek najteža utakmica, ali ako oćemo do medalje moramo da pobijedimo i najbolje.", rekao je Radović.

Draško Brguljan je najavio veliku borbu sa Hrvatima.

 "Držimo dobar nivo igre u svim utakmicama. Protiv Španije je bio derbi i igrali smo dobro iako je bilo neriješeno. Odbrana funkcioniše, mislim da smo se dosta napunili samopouzdanja i idemo hrabro na prvaka svijeta. Ne možemo mi da biramo, nema lakšeg i težeg puta. To je prvak svijeta, viceprvak Olimpijskih igara, ne treba puno pričati o njima. Imamo dobru igru i to me raduje u ovom trenutku. Moramo da vjerujemo cijeli vrijeme da možemo da pobijedimo, i ja sam ubijeđen da možemo", poručio je Brguljan.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније