Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

13. 02. 2019. 19:14 >> 18:41
4

NAKON NAPADA NA IGRAČE CRVENE ZVEZDE

Srpski klubovi neće u Split i okolinu

Vaterpolo klubovi iz Srbije odlučili su da su da ne igraju mečeve Regionalne lige u Splitu i okolini, zbog teškog incidenta, koji se dogodio u subotu u Splitu, kada su napadnuta trojica igrača Crvene zvezde.

"Donesen je jedinstven stav svih srpskih klubova, učesnika RVL da do kraja tekuće sezone ne učestvuju na sportskim borilištima u gradu Splitu, kao i sportskim borilištima koji se nalaze na udaljenosti manjoj od 200 kilometara od Splita iz bezbjednosnih razloga", navodi se u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije.

Član UO Vaterpolo saveza Hrvatske i povjerenik Regionalne lige Milivoj Bebić smatra da je riječ o ishitrenoj odluci.

"Iznenađen sam ishitrenom reakcijom srpskog saveza. I mi ćemo vrlo brzo poslati saopštenje jer liga traje i nema vremena za čekanje. Svaki incident treba osuditi, što smo uostalom i učinili, i takvi incidenti koji nemaju veze sa sportom ne bi smjeli da utiču ni na ono što se događa na bazenu, niti na prijateljske odnose sportista", rekao je Bebić za 24sata.hr.

U prvoj Regionalnoj ligi nastupaju tri kluba iz Splita - Jadran, Mornar i POŠK.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније