Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

M.M.

27. 08. 2022. 20:40 >> 20:41
1

U VOLOSU

Crnogorski vaterpolisti osvojili četvrto mjesto na SP

Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu u grčkom Volosu. U 16 selekcija poražena je u meču za bronzu od Srbije 14:13.

Imala je Srbija i tri gola prednosti tokom druge četvrtine, ali su početkom treće dionice uspjeli da preokrenu serijom 4:0 za vođstvo od 9:8.

"Na nešto više od šest minuta do kraja utakmice imali smo prednost od 13:11, ali to je bilo sve od našeg tima. Srbija je postigla tri uzastopna gola za preokret i pobjedu. Imali smo posljednji napad sa igračem više za izjednačenje, ali ga nijesmo iskoristili", navode iz Vaterpolo i plivačkog Saveza Crne Gore.

Četiri gola u našoj selekciji postigao je Danilo Stupar, tri Srđan Janović, po dva Tadija Matijašević i Miloš Milinić, a po jedan Draško Samardžić i Strahinja Gojković. Kod Srbije istakao se Gladović sa šest golova. 

Podsjećamo, izabranici Miodraga Mirovića su u grupi bili bolji od Letonije 22:2 i od Australije 14:12.

"Nadigrali smo Japan u osmini finala 16:9, a u četvrtfinalu Španiju nakon peteraca 14:13. U polufinalu smo poraženi od domaćina Grčke 15:13", poručuju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније