Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

16. 02. 2024. 16:15 >> 16:22
Čitaj mi:

BORBA ZA SEDMO MJESTO

Mršić: Da se nadigravamo protiv Mađara i na pravi način završimo turnir

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće sjutra sa Mađarskom za sedmo na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Naš reprezentativac Marko Mršić kazao je da će ekipa učiniti sve da se pobjedom oprosti od šampionata.

"Imamo novu šansu da se borimo sa jednom od najboljih ekipa na svijetu. Motiv je tu, želimo da se nadigravamo i na pravi način okončamo turnir. Najvažnije je da smo se plasirali na Olimpijske igre. I sada je nešto falilo u pokušaju da napravimo iskorak i prođemo četvrtfinale, ali iza nas je odlična utakmica sa Grcima u kojoj nismo imali sreće. Izgubili smo na peterce i sada ćemo dati sve da protiv Mađarske odradimo utakmicu na najbolji način" ", rekao je Mršić.

On se osvrnuo na završne borbe u Dohi, nakon kojih će biti poznati osvajači medalja.

"To su velike reprezentacije, među najboljima na svijetu. I nije iznenađenje što su u finalu Hrvati i Italijani, jer u polufinalima odlučuju nijanse. Francuzi su iznenađenje, mada se i nagovještavalo da su sve bolji. Sa Grcima su igrali na jedan gol, savladali su Mađare, od Hrvata izgubili tek na peterce. Francuska je svakako najviše napredovala u posljednje vrijeme", poručio je Mršić.

Jovan Vujović je kazao da nijesu očekivali Mađare u borbi za plasman od 5. do 8. mjesta.

"Neočekivano se sastajemo s Mađarskom, koja je eliminisana u četvrtfinalu. U pitanju je aktuelni prvak svijeta, veoma jak tim protiv kojeg želimo da završimo turnir na pravi način. Odlaskom na OI smo ispunili cilj, mada smo ih ovdje imali još - željeli smo da uđemo u borbu za medalju, ali nismo uspjeli", zaključio je Vujović.

Meč Crna Gora - Mađarska počinje u 8 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније