Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

15. 08. 2014. 13:53 >> 13:53
15

DEMANTI JADRANA

Ukropina neće nastupati za Srbiju

Plivački vaterpolo klub Jadran iz Herceg Novog saopštio je danas da u kontaktu sa igračem Aleksom Ukropinom i njegovim roditeljima nemaju saznanja da će talentovati vaterpolista nastupati za selekciju Srbije.

Domaći mediji su juče objavili da je jedan od najtalentovanijih vaterpolista za 1998. godište u Evropi Aleksa Ukropina izabrao reprezentaciju Srbije ispred Crne Gore. Objavljeno je da Ukropina želi da igra za Srbiju zbog nacionalnog opredjeljenja i da će krenuti stopama Andrije Prlainovića, Dušana Mandića i Gavrila Subotića.

Ipak, danas se oglasio njegov klub, koji je demantovao takve informacije.

"Dezinformacijom koja se plasira u medijima za igrača našeg kluba ugrožava se njegov sportski razvoj i njegovo igranje u klubu i reprezentaciji Crne Gore. Svjedoci smo da je Aleksa nastupao za reprezentaciju Crne Gore na prvenstvu svijeta, za generaciju dvije godine stariju, koje je prije pet dana završeno u Istanbulu, te da je bio jedan od naših najboljih igrača i time na najbolji mogući način pokazao za koga želi da igra", ističe se u saopštenju VPK Jadran.

Kako se dodaje, vezano za ovu temu klub i igrač se više neće oglašavati.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније