Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

05. 07. 2015. 14:13 >> 14:34

ADMINISTRACIJA

VPSCG: Ubrzati rekonstrukciju bazena

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore u saradnji sa rukovodstvom Sportskog centra Nikšić nastojaće da ubrza administrativne poslove kako bi bazen u tom gradu što prije počeo sa radom, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da bi uskoro trebalo da počnu glavni građevinski radovi, navodeći da je već sada izvjesno da će prvobitno planirani rok (kraj 2015. godine) za završetak rekonstrukcije najvjerovatnije biti prolongiran.

"Imajući u vidu da procedure predviđene Zakonom o javnim nabavkama dodatno usporavaju planiranu dinamiku, izvjesno je da će prvobitno planirani rok (kraj 2015.godine) za završetak rekonstrukcije najvjerovatnije biti prolongiran. U namjeri da se ubrzaju radovi i što više ispoštuju projektovani rokovi, rukovodstvo VPSCG će sa najodgovornijim predstavnicima opštine Nikšić, utvrditi plan zajedničkih aktivnosti", piše u saopštenju VPSCG.

VPSCG podsjeća da je ta asocijacija obezbijedila oko 70 odsto sredstava za realizaciju projekta, na donatorskoj večeri, početkom aprila ove godine.

"Donatorske kompanije su se obavezale da kroz radove, opremu i novac obezbijede blizu milion EUR za ovaj projekat. Očekuje se uplata i manjeg dijela preostalih donatorskih sredstava, dok je za finalizaciju cijelog projekta, shodno tehničko-ekonomskim parametrima, potrebno obezbijediti još 100 hiljada EUR", piše u saopštenju.

Ranije je dogovoreno da će nikšićki bazen, koji je jedini olimpijskih dimenzija u Crnoj Gori, biti rekonstruisan u skladu sa svim standardima.

"Kao objekat od prvorazrednog značaja za razvoj sporta u Nikšiću i unapređenje plivačkog i vaterpolo sporta u našoj zemlji, raspolagaće i brojnim pratećim sadržajima koje podrazumijeva jedan takav sportski objekat",piše u saopštenju VPSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније