Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

M.V.

20. 04. 2024. 18:00 >> 20:25
Čitaj mi:

6 U 6

Vijesti koje su obilježile dan: Preminuo Mićunović

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 18. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović preminuo je juče, saznaje Portal RTCG.Mićunović je decenijama u fokusu javnosti u zemlji i regionu, njegovo ime povezivano je sa brojnim aferama, a jedno vrijeme mu se sudilo u Italiji zbog optužbi za međunarodni šverc cigareta. 

Predsjedništvo Pokreta Evropa sad (PES) će predložiti stranačkim organima da na raspisanim lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici nastupe samostalno. Kako nezvanično saznajemo, nosilac liste PES-a u Budvi biće doktor političke teorije i evropskih studija Predrag Zenović, koji je sadašnji glavni pregovarač za pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji.

Direktorka Agencije za sprečavanje korupcije Jelena Perović puštena je da se brani sa slobode, odluka je sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, u 5.40, na kružnom toku Tivat – Kotor – Budva, stradale su dvije osobe.

 

Direktor Kliničkog centra Crne Gore Aleksandar Radović imenovao je dr Marinka Paunovića, specijalistu opšte plastične i rekonstruktivne hirurgije za direktora operacionog bloka.

Na putu Vladimir - Ostros, tačnije u blizini vidikovca Stegvaš danas popodne smo mogli vidjeti grad koji je pao u Krajini, oko 5 cm grada je bilo sa obje strane puta.

NOVOSTI DANA

Informartivnu emisiju Radija Crne Gore "Novosti dana" poslušajte u nastavku: 

DRUGI DNEVNIK 

Drugi dnevnik TVCG možete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније