Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Вукоман Кљајевић, Радио Црне Горе

26. 06. 2023. 17:33 >> 17:33

"NAŠE SELO"

U Bijelom Polju počeo Sajam poljoprivrede

Dvodnevni Sajam poljoprivrednih proizvoda, mehanizacije i seoskog turizma pod nazivom "Naše selo", otvoreno je danas, na gradskom trgu u Bijelom Polju.

"Bijelo Polje je danas centar poljoprivrede i turizma, jer su ovdje na okupu uspješni poljoprivredni proizvođači, te kompanije iz tog sektora, što potvrđuje činjenicu da samo rad i preuzimljivost donose dobro i napredak društvenoj zajednici", saopštio je predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, otvarajući sajam.

Smolović je izrazio očekivanja da će realizacijom velikih projekata doći do ubrzanog razvoja regiona čime će se ispuniti očekivanja građana da dobiju bolje uslove za život.

"Cilj sajma je da na jednom mjestu predstavimo brojne poljoprivredne proizvođače i vrijedne domaćine koji u okviru svojih seoskih i poljoprivrednih domaćinstava vrijedno i predano rade kako bi sebi svojoj porodici i zajednici pružili proizvode kao rezultat svog rada, čime se i Crna Gora predstavlja kao država koja ima šta da ponudi", kazala je direktorica TO Bijelo Polje Violeta Obradović.

Na sajmu učestvuju izlagači iz mnogih crnogorskih opština, a svoje turističke ponude će predstaviti i lokalne turističke organizacije Berana, Plava, Rožaja, Andrijevice, Mojkovca i drugih opština sa sjevera.

U okviru sajma, sjutra će biti održan poslovni forum, na temu "Poljoprivreda i turizam - razvojna šansa Crne Gore".

Pokrovitelji Sajma poljoprivrednih proizvoda, mehanizacije i seoskog turizma "Naše selo" su Opština Bijelo Polje, Ministarstvo poljoprivrede, a njegovo održavanje pomogli su i brojni sponzori, saopštili su iz Turističke organizacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније