Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

01. 07. 2023. 08:22 >> 08:22
4

OBJEZBJEĐENjE

Turiste dočekuje "rampa" na stepeništu Kraljeve plaže

Sve koji su se prethodnih dana namjeravali da se okupaju na budvanskoj Kraljevoj plaži, zaustavilo je obezbjeđenje kompanije "Adriatic properties". Poštujući odluku Privrednog suda, kapije nema na atraktivnoj lokaciji, ali mještane i turiste, koji nijesu gosti hotela, "rampa" dočekuje na stepeništu plaže.

Mještani okolnih naselja kazali su Portalu RTCG da se do Kraljeve plaže ne može već nekoliko dana. Druge dvije plaže, na istom potezu, dostupne su građanima.

Kako su istakli, obezbjeđenje se nalazi 20-ak metara od kapije, koja je otvorena.

"Nema ništa sporno u smislu presude Privrednog suda, kapija je otvorena, ali obezbjeđenje stoji na drugom mjestu i usmjerava goste", kazao je sagovornik Portala Javnog servisa.

Privredni sud odbio je sredinom ovog mjeseca kao neosnovan predlog kojim je kompanija "Adriatic properties" tražila da se Hotelskoj grupi "Budvanska rivijera" i Vladi Crne Gore zabrani da preduzimaju radnje koje mogu nanijeti štetu predlagaču obezbjeđenja, odnosno toj firmi. Iz presude proizilazi da na plaži ne smije biti postavljena kapija. 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније