Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ Milica Stijepović, TVCG ]

17. 12. 2023. 08:06 >> 08:06
Čitaj mi:

UŽIVAJU U PRIRODI

Ribolovci iz Austrije na Bojani

Ribolovci Hans i Valter doputovali su iz Austrije, na ulcinjsku rijeku Bojanu, da se, kako kažu, oprobaju i u našim vodama, ali i da uživaju u ovoj netaknutoj prirodi.

"Kada sam vidio Adu Bojanu, rekao sam moram obavezno da dođem na pecanje u Ulcinj", kaže Valter za TVCG. 

"Bilo je jako lijepo na moru. Imali smo sreće s ribolovom", dodaje Hans.

Naši sagovornici kažu da su ljudi ovdje veoma gostoprimljivi, uvijek spremni za druženje i saradnju. Zato su oni i birali rijeku Bojanu i našu obalu.

"Osjećamo se jako dobro ovdje. Stekli smo dobre prijatelje i hrana je super", ističe Hans. 

A, sezona ulova bila je dobra.

"Ova sezona je vrlo dobra. Nešto smo naučili i bili smo dosta na moru. Sada je vrijeme tune. Lovili smo tunu. Zahvaljujemo se svim ribarima koji su nam pomogli da lovimo. Mi smo početnici", kaže Valter. 

Hans i Valter kažu da Crna Gora ima brojne mogućnosti i da ovo mjesto pruža potpuni ugođaj. Stoga su kazali da će se vratiti i naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније