Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.B. [ Radio Kotor ]

14. 01. 2024. 17:07 >> 17:14

RADNICI NA TERENU

Kotor: Sanira se polomljena ograda na ulazu u katedralu

U Kotoru se sanira dio kamene ograde na ulazu u Katedralu Svetog Tripuna, koja je prije par dana polomljena.

Kako su danas saopštili radnici koji su bili angažovani na ovom poslu, izvođač je firma “Dema” iz Kotora, javlja Radio Kotor. 

Radio Kotoru je ranije iz Komunalne policije (KP) Opštine Kotor rečeno da su njihovi službenici izašli na lice mjesta nakon obavještenja o dogđaaju, te da ih je predstavnik Kotorske biskupije informisao “da su 9. januara“ zatekli ogradu polomljenu.

Povodom ovog slučaja oglasio se i prvi čovjek Kotora Vladimir Jokić, poručivši da su nadležne službe izašle na lice mjesta i u koordinaciji sa Upravom policije preduzimaju mjere kako bi se utvrdio uzrok ovog oštećenja.

"Najoštrije osudjujem kvaj vandalizam i tražiću da se eventualni počinioci najstrože kazne, a o svemu ćemo blagovremeno obavjestiti javnost. Sve aktivnosti na sanaciji ćemo koordinisati sa Biskupijom i obavjestiti javnost", kazao je Jokić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније