Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.B. [ PV Informer ]

22. 01. 2024. 12:45 >> 12:53

SELO KOD PLJEVALJA

U Kosanici jutros izmjereno - 26 stepeni

Kosanica kod Pljevalja je jutros mjesto sa najnižom temperaturom u Crnoj Gori - u ovom selu je jutros izmjereno čak minus 26 stepeni Celzijusovih.

Kako javlja PV Informer, sa mjerne stanice Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, u Kosanici u 6 sati je zabilježena temperatura vazduha od minus 26.5 stepeni celzijusovih, a u 7 sati minus 26,4 stepeni. 

I u Pljevljima je jutros zabilježena najniža temperatura vazduha u ovoj godini: u 7 sati temperatura vazduha iznosila je minus 14,2 stepena celzijusovih. U gradu je registrovano 16 centimetara snijega.

Kad su u pitanju štetne materije u vazduhu iznad grada, one su kod praškastih PM čestica nešto veće u odnosu na dozvoljenih 50 mikrograma po metru kubnom.

Mjerne satne komponente sumpor dioksida i azot dioksida su znatno veće u odnosu na ostale gradove u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније