Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

rtcg.me

24. 10. 2015. 23:30 >> 01:26
32

GRAĐANSKA ALIJANSA

Povrijeđeno 20 policajaca i 27 građana

U večerašnjim sukobima u Podgorici povrijeđeno je 20 policajaca, od kojih jedan teže, a 27 građana zatražilo ljekarsku pomoć, objavila je Građanska alijansa na njihovom Tviter nalogu.

Ministar unutrašnjih poslova, Raško Konjević, ranije je rekao da je jedan policajac povrijeđen teže.

NVO Građanska alijansa je ranije na svom Tviter nalogu objavila da u Klinički centar pristiže još povrijeđenih, i da su njihovi istraživači u podgoričkom Centru bezbjednosti.

GA navodi da ima nekoliko razbijenih izloga u gradu koji su neobezbijeđeni, i da preporučuju vlasnicima objekata da obezbijede prostorije do dolaska policije.

Oni su dodali da ima osoba sa teškim tjelesnim povredama, i da je u toku ispitivanje poslanika DF-a, Andrije Mandića.

Podsjećamo da je nakon nereda koji su se desili na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred Skupštine Crne Gore, policija suzavcem rastjerala demonstrante koji su nasilno pokušali da uđu u parlament.

*VIDEO: Dovođenje povrijeđenih u Urgentni centar:

 

*VIDEO: Izjava dr Ranka Lazovića:

 

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније