Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran ]

10. 02. 2016. 12:19 >> 12:04
1

KOD NJIVICA

Jugo prevrnuo barku, ribari spašeni

Iako je Boku jutros “okovao” jak južni vjetar, dva novska ribara, Danijel Janković i Neđo Perović, su se i pored nekoliko upozorenja, ipak “odmetnuli” na more, u želji da se i danas vrate punih kašeta.

Međutim, jugo je ipak bio jači, i srećom nijesu odmakli mnogo od obale kad im je jugo prevrnuo barku, u dijelu zaliva ispred Njivica. Sve se desilo oko 10 sati, kada su iz Gradske luke primijetili problerm.

“Oni ne koriste vezove naše luke, ali koliko znam bili su upozoreni da ne kreću zbog jakog vjetra. Ipak, na vrijeme smo primijetili, reagovali smo brzo, i osim potopljene barke, druge štete nema” kazao je v.d. direktora Agencije za gazdovanje gradskom lukom, Vladimir Zloković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније