Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Dnevne novine ]

13. 02. 2016. 08:27 >> 18:36
11

U BIJELOM POLJU

Osnovci pronašli i vratili pun novčanik

Dvojica učenika Osnovne škole "Marko Miljanov" u Bijelom Polju pronašli su u dvorištu novčanik sa 500 eura i vratili ga vlasniku.

 

Trinaestogodišnji Aldin Mušović i Darko Lazarević ispričali su da su novac našli u dvorištu škole, dok su šetali na odmoru. Aldin je ispričao da nijesu brojali, ali da su vidjeli da ima puno novca.

"Nijednog trenutka se nijesmo dvoumili da vratimo novac. Jedva sam čekao da dođemo da predamo novac kako bi što prije pronašli vlasnika da se ne sjekira", ispričao je Aldin.

Uz pronađen novac u novčaniku je pronađena lična karta na ime Bjelopoljca Mersida Nišića.

Sekretar škole Miodrag Beli Rakonjac kojem su djeca predala novac kazao je da je škola ponosna što ima ovakvu djecu, koja treba da budu uzor ostaloj djeci.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније