Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 05. 2013. 12:15 >> 12:19

MAJKA I DIJETE

Roditeljski kutak: Savjeti za dojilje

Patronažna sestra Senka Bulatović novi je gost savjetovališta za roditelje o dojenju i njezi beba „Roditeljski kutak“, u toku kojeg će u ponedjeljak 13. maja razgovarati sa roditeljima o dojenju i prvim bebinim danima kod kuće.

Kroz Roditeljski kutak roditelji će moći da čuju šta ih očekuje nakon dolaska novog člana porodice, šta da očekuju u toku dojenja, šta je normalno i oko čega ne treba brinuti, ali i kako savladati male prepreke koje se tokom dojenja mogu javiti, navodi se u saopštenju.

Sa roditeljima će najmanje jednom mjesečno razgovarati ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi, medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i  koje su uspješno prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 Roditeljski kutak će početi u 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kids Land na Starom Aerodromu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније