Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Selver Vuković, TVCG

26. 04. 2024. 13:14 >> 13:13
Čitaj mi:

ulcinj

Uklanjaju reklame i bilborde sa opštinske imovine

Komunalna inspekcija i Komunalna policija su sa DOO Zaštita prostora Crne Gore u prvoj fazi uklonili reklame i bilborde sa opštinske imovine na putnom pravcu od Ade Bojane do kružnog toka na Velikoj plaži.

Čeka se kada će DOO Zaštita prostora zakazati drugu fazu uklanjanja reklama i bilbora od kružnog toka na Velikoj plaži do komunalnog preduzeća.

Treća faza će biti od centra grada do Male plaže.

Iz komunalne policije apeluju na građane da sami uklone reklame i bilborde sa opštinske imovine da bi izbjegli kažnjavanje, kazao je za TVCG načelnik komunalne policije Amir Mehmeti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније