Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 05. 2016. 16:20 >> 16:02

SJUTRA

Počinje prva faza sanacije Vasovih voda

Prva faza sanacije neuređenog odlagališta otpada na Vasovim vodama, u Beranama, počeće zvanično sjutra, radovima na sanaciji Lučkog potoka.

Sanacija Vasovih voda sprovešće se u dvije faze. Prva faza predstavlja hitne intrevencije sa ciljem sprječavanja raznošenja otpada sa odlagališta duž Lučkog potoka i odnošenje otpada u rijeku Lim.

Druga faza predstavlja izradu glavnog projekta sanacije neuređenog odlagališta i samu sanaciju. 

Planirano je da radovi na prvoj fazi traju 40 dana, a u toku je i revizija glavnog projekta sanacije, koji će, prema planovima, biti završen u toku juna. Planirano je da izvođač bude izabran krajem ove godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније