Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 02. 2014. 14:18 >> 14:19

DPS BERANE

DF i SNP bi smeće na Vasovim vodama

To što su u SNP-u i DF-u negodovali zbog odluke da se zatvori deponija na Vasovim vodama pokazatelj je da se u toj koaliciji zalažu za nastavak odlaganja otpada na Vasovim vodama, saopštio je kandidat za odbornika DPS-a u beranskom parlamentu Milko Veljić.

 

 

"Koalicija DF i SNP se zalaže da se na Vasovim vodama nastavi odlaganje otpada. Nijedan zaključak osim toga nije moguće izvesti, nakon njihovog negodovanja što je donijeta odluka da se zatvori deponija na Vasovim vodama i da se traži najoptimalnije rješnje za novu, savremenu deponiju po svim ekološkim standardima. Ovo nije razmjenjivanje optužbi političkih rivala u predizbornoj kampanji, već su gole činjenice", saopštio je Veljić.

Prva je, kako je rekao, da je upravo koalicija DF i SNP dok je vladala u Beranama, pod drugim imenom, donijela odluku o lokaciji na kojoj će se odlagati otpad, a to su Vasove vode.

"Druga, da je nakon odluke o zatvarnju i sanaciji smetlišta ekspresno reagovala nezdrava koalicija da izrazi svoje neslaganje. I konačno treća, nakon odluke Vlade da u saradnji sa lokalnom samoupravom obezbijedi gotovo 900.000,oo eura na tom projektu i potrebe da se na adekvatnoj lokaciji gradi deponija po savremenim standardima, koalicija DF i SNP je posljednjim saopštenjem potvrdila da je protiv napretka Berana i rješavanja problema naših građana. Manje je sada važno ko je generator problema, bitno je da građani Berana imaju mogućnost da biraju između onih koji su kadri da realizuju njihove potrebe i onih kojima ništa ne valja i koji kada nemaju zbog čega da napadaju DPS, samo se svađaju i sami sebe nazivaju alapačama, štetočinama i kukavicama", istakao je Veljić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније