Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Izvor: onogost.me [ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2016. 21:43 >> 21:23

SAKUPLJAJU NOVAC

Svirke nikšićkih muzičara za oboljele sugrađane

Članovi benda "Kriza identiteta" kreću u nesvakidašnju humanitarnu misiju. Svirkama na otovrenom odlučili su da skupe novac potreban za liječenje naših teško oboljelih sugrađana.

Gitarista benda Dalibor Petković kazao je , za portal nogost.me, da će prve svirke biti organizovane za teško oboljele Borisa i Savu, čija prezimena, kako kaže, mora po njihovoj želji čuvati u tajnosti.

"Ti mladići ne žele ni da se zna od čega boluju, ponos je i u tako teškoj situaciji u pitanju, pa ih moramo razumijeti. Mi ćemo od utorka svirati za njih, a kada skupimo novce sve to uplatiti na žiro račune. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje i naše drage kolege da nam se pridruže“, kazao je Petković.

On je rekao da će već u srijedu, u lokalu "Propaganda" od 21 sat, organizovati svirku tokom koje će posjetioci donirati simboličnih 50 centi kako bi platili stolicu i time pomogli čitavu akciju.

Dalibor kaže da je to samo jedna u nizu akcija koje planiraju u narednom periodu.

"Naravno, datumi okupljanja i lokacije biće uredno objavljivani, i što je najvažnije, informacije o prikupljenim sredstvima biće takođe dostupne svima. E sad, kako i put od hiljadu milja počinje samo jednim korakom, nadamo se da je ovo početak nečeg sjajnog, početak akcije koja će ujediniti ne samo muzičare, već sve humane ljude koji žele da pomognu i da ćemo zajedno napraviti hiljade i hiljade koraka", poručio je Dalibor.

Akciji su se već odazvali iz lokala "Propaganda" koji su odlučili da se dijela prihoda od te večeri odreknu i doniraju za Borisa i Savu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније