Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

13. 11. 2016. 12:45 >> 12:33
1

ČITAOCI ŠALJU

Smeće kod Mosta na Tari, lokve u ulici u PG

U nadi da će putem medija uspjeti da riješe probleme s kojima se svakodnevno susreću, čitaoci Portala RTCG šalju fotografije uz propratne komentare.

Tako nam je jedna  građanka Podgorice poslala fotografiju Srednjoškolske ulice u kojoj živi, a koja je za vrijeme kiša uvijek poplavljena.

“Često se ružno šalim i govorim kako zaobilazim ovaj dio ulice pošto ne umijem da plivam, a nivo vode je nekad toliko veliki da ni gumene čizme ne pomazu. Teško je i vozacima, ali teže pješacima koji će ili biti “okupani” od strane vozača ili ce potonuti u vodu. Smatram da bi trebalo preduzeti nesto kako bi se oštecenja na ulici ublažila i smanjila ovakva nakupljanja vode”, napisala je naša čitateljka.

 

Ono što je jednom Pljevljaku jako zasmetalo je smeće kod Mosta na Đurđevića Tari.

“Smeće oko suvenirnica,kako je ostavljeno na kraju turisticke sezone, tako i danas stoji”, poslato nam je sa Fejsbuk stranice Pljevlja Pljevljacima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније