Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 05. 2017. 09:45 >> 09:19

SLIJEPAČ MOST-PLJEVLJA

Rekonstruišu potporne zidove

Direkcija za saobraćaj počela je rekonstrukciju potpornih zidova na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja.

 

Vrijednost radova iznosi 372 hiljade eura.

Postojeći zidovi   nijesu  mogli da zadrže nove kubike zemlje, pokrenute brojnim klizištima, pa  je dio njih ozbiljno oštećen , zbog čega  su morali biti zamijenjeni novim , dok  neki zidovi nijesu bili dovoljno visoki  da  zadrže  pokrenute naslage  van kolovoza.

Na nekim dionicama zbog  pojave podzemnih voda došlo je do ispupčenja na samom putu što je ugrožavalo bezbjednost saobraćaja.  Izgradnja potpornih zidova povjerena je preduzeću FINECO  d.o.o. iz Bijelog Polja.

Istovremeno kompanija Tehnoput-MNE iz Podgorice  rekonstruiše  osam mostova  na dionici od Slijepča mosta do Pavinog Polja za šta će biti izdvojeno oko milion eura. Sredstva za sanaciju ove važne  saobraćajnice obezbijedila je Direkcija za saobraćaj.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније