Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

04. 08. 2018. 09:53 >> 09:50
2

SLABO ODRŽAVANJE

Bujna vegetacija "napala" magistralu

Iako je nakon reknostrukcije prije nekoliko godina, iz stare džade pretvoren u modran magistralni put od Slijepač mosta do Vrulje, bujna vegetacija, izazvana velikom vlagom i relativno visokim temperaturama, prijeti da taj putni pravac ponovo vrati na jednu saobraćajnu traku.


Rastinje koje se gotovo nikako ili nedovoljno potkresuje postepeno s obje strane puta sužava tu važnu saobraćajnicu.

Nove bankine i zaštitne ograde koje su nakon rekonstrukcije postavljene na više mjesta više se ne primjećuju od žbunova koji su ih odavno "progutali".

Kisjelina koju razne biljke stvaraju u dodiru sa metalom, nažalost, polako uništava ovu nimalo jeftinu investiciju.

Sve ovo možda ne bi čudilo da s druge strane Direkcija za saobraćaj ne izdvaja pozamšna sredstva kako bi taj pravac poprimio sve odlike moderne saobraćajnice.

Tako su, nakon rekonsturkcije, novcem Direkcije postavljene zaštitne mreže i gambioni te proširene krivine i mostovi, tamo gdje se procijenilo da je to potrebno.

Ostaje nejasno zašto se ne ukloni i rastinje koje ugrožava saobraćaj.

Vukoman Kljajević, RTCG

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније