Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 06. 2013. 22:54 >> 22:55

AKCIJA EPCG

Poribljeno Pivsko jezero

Elektroprivreda Crne Gore poribila je Pivsko jezero, Mratinjski potok i rijeke Komarnicu, Pridvoricu, Bukovicu, Tušinu i Bijelu sa Torijevcem, sa 2,8 hiljada kilograma riblje mlađi pastrmke, vrijedne oko 40 hiljada eura.

Poribljavanjem Pivskog jezera potočnom pastrmkom završena je planirana sedmodnevna akcija poribljavanja akumulacionih jezera kojima gazduje Elektroprivreda Crne Gore.

„Elektroprivreda je u toku proteklih sedam dana poribila i Slansko jezero u Nikšiću sa oko hiljadu i dvijestotine kilograma kalifornijske pastrmke. Potvrdu o porijeklu i zdravstvenoj ispravnosti riblje mlađi izdala je Veterinarska inspekcija“, kazao je za Rajko Šebek, direktor direkcije za odnose sa javnošću EPCG.

Predstavnicima Elektroprivrede pomoglo je Udruženje lovaca i ribolovaca „Bajo Pivljanin“ uz nadzor inspektora Ministarstva poljoprivrede.

Potvrdu o porijeklu i zdravstvenoj ispravnosti riblje mlađi izdala je Veterinarska inspekcija.

"Na uspješnom poribljavanju Elektroprivredi Crne Gore zahvalio je predsjednik Udruženja lovaca i ribolovaca ,,Bajo Pivljanin,,. Za njih, ali i za građane Plužina, poribljavanje mnogo znači", kazao je Vladislav Joković predsjednik Udruženja lovaca i ribolovaca „Bajo Pivljanin“

U narednih petnaest dana na snazi će biti ribolovna zabran.

Sneža Vetnić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније