Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 02. 2013. 21:26 >> 21:26

PONOVO DANAS

Snijeg i danas u Boki

Snijeg je u Boki oduvijek predstavljao pravu senzaciju, posebno za mališane. Kao i juče, i jutros se zabijeljeo po okolnim brdima jednog od, zvanično deset, najljepših zaliva svijeta, ali se nažalost nije spustio do obale.

U nižim predjelima “Nevjeste Jadrana“, iako gust kao perje, odmah se topio pa su najmlađi ostali uskraćeni za bar po neku grudvu.

 

Ipak i to je bilo dovoljno da jedini fjord na Mediteranu dobije izgled norveških zaliva istog tipa. U popodnevnim satima intenzivan snijeg počeo je da pada i u nižim djelovima opštine i da se zadržava na tlu, objavio je lokalni radio.

Možda je sada upravo vrijeme da vozači i u Kotoru, ipak, provjere ono što su mislili da im po novom Zakonu o saobraćaju neće trebati, a to su zimske gume i lanci za snijeg.

Za sjutra, pak, iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore najavljuju da će u Crnoj Gori sjutra biti  promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a krajem dana ili tokom noći novo naoblačenje, na primorju moguća kiša, a u kontinentalnim predjelima susnježica i snijeg.

Tokom jutra, na sjeveru jak mraz, a po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u popodnevnim satima u skretanju na južni i jugoistočni, krajem dana i tokom noći u jačanju.

Jutarnja temperatura vazduha od -15 do 1, naviša dnevna od -3 do 11 stepeni.

Podgorica: Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, krajem dana i tokom noći moguća susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura vazduha oko -2, najviša dnevna do 7 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније