Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

18. 08. 2017. 08:04 >> 07:35
1

U PODGORICI

Zamalo sudar "manevarke" i lokalnog voza

Manevarska lokomotiva (vrsta željezničkog vučnog vozila) presjekla je juče, u stanici u Podgorici, putanju lokalnog putničkog voza koji je išao iz Podgorice prema Nikšiću, ali, srećom, incident je prošao bez težih posljedica jer nije došlo do sudara.

Portparolka Željezničke infranstrukture Mirjana Vujović potvrdila je za Pobjedu da se dogodio incident, te da je prvostepena komisija odmah izašla na mjesto događaja i utvrdila da je kriv vozač manevarske lokomotive.

"Tačno je da je manevarska lokomotiva presjekla skretnicu broj devet, odnosno putanju lokalnog putničkog voza koji je stajao u stanici. Bitno je da se istakne da ta manevarska vožnja nije ugrozila bezbjednost saobraćaja, ni putnika, tako da nije bilo nikakve panike. U pitanju je ljudski fakor i komisija je utvrdila da je za ovaj vanredni događaj kriv vozač manevarske lokomotive", istakla je Vujović.

Putnici iz "nikšićkog voza", međutim, tvrde drugačije. Kažu da je voz bio u pokretu kada se umalo sudario sa lokomotivom koja je, prema njihovim navodima, "bukvalno preletjela sa drugog perona".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније