Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

06. 10. 2017. 14:07 >> 19:52
3

ŠKRELJA SAOPŠTIO

Prijava protiv još jednog člana Savjeta RTCG

Predsjednik Administrativnog odbora Luiđ Škrelja saopštio je da je Agencija za sprječavanje korupcije utvrdila da su članovi Savjeta RTCG Goran Đurović, Ivan Mitrović i Nikola Vukčević i član savjeta Agencije za elektronske medije, Darko Ivanović, prekršili zakon, javila je TVCG.

Utvrđeno je da je član savjeta Ivan Mitrović u sukobu interesa, dok su Đurović, Vukčević i Ivanović prekršili odredbe zakona koje se odnose na ograničenja u toku vršenja javne funkcije.

Škrelja je rekao da će Odbor stav o tome donijeti narednih dana.

Saopštio je i da je tom tijelu stigla prijava protiv još jednog člana savjeta Javnog servisa.

Prilog Tanjeg Debeljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније