Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2017. 18:41 >> 18:13

ISPLATA OTPREMNINA

Usvojen zahtjev 400 penzionera KAP-a

Osnovni sud u Podgorici u cjelosti je usvojio tužbeni zahtjev više od 400 penzionera Kombinata aluminijuma (KAP) koji su tužili državu zato što im nije isplatila otpremnine shodno Zakonu o izmirenju obaveza prema bivšim radnicima fabrike i Zakonu o budžetu.

Na tu odluku, imovinsko pravni zastupnik Vlade ima pravo žalbe narednih 15 dana ali radnici vjeruju da se to neće dogoditi i da ce im biti isplaceno oko 5 i po miliona eura.

"Danas sam primio presudu Osnovnog suda u Podgorici u kojom je u cjelosti usvojen zahtjev mojih klijenata za isplatu pripadajućih otpremnina shodno Zakonu koji je uvojen u Skupštini Crne Gore u julu 2015. godine", kazao je za TVCG advokat Savo Šofranac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније