Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

12. 11. 2017. 20:06 >> 19:39
2

DIREKTOR KOMUNALNOG

Zvicer: Navodi Demokrata neopravdani

Izvršni direktor cetinjskog Komunalnog preduzeća, Saša Zvicer, demantovao je optužbe Demokratske Crne Gore da je kandidatu za odbornika te partije u Prijestonici Cetinje, Danilu Mirkoviću, uručeno rješenje o prestanku radnog odnosa zbog njegovog političkog angažmana.

Na današnjoj pres konferenciji, nositeljka liste Demokrata na izborima u Prijestonici Ivana Vujović istakla je da je činjenica da se Mirković nalazi na izbornoj listi Demokrata, za direktora lokalnog komunalnog preduzeća bila nepremostiva prepreka i očigledna smetnja da mu, kao i svaki prethodni, i ovog puta produži ugovor o radu.

Zvicer je za TVCG potvrdio da je Mirkoviću uručeno rješenje o prestanku radnog odnosa, ali, kako ističe, ne iz političkih razloga.

Osim Mirkoviću, još 15 radnika gardskog zelenila nije produžen ugovor, jer, kako pojašnjava Zvocer, obim posla u ovom dijelu godine nije isti kao u ljetnjim mjesecima.

"Mirkoviću nije dat otkaz, već mu je istekao ugovor o radu, a on je imao ugovor o radu na određeno vrijeme. Radi se o specifičnim poslovima, tako da navodi da je riječ o političkim razlozma nijesu opravdani i argumentovani", istakao je Zvicer.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније