Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

03. 03. 2018. 20:39 >> 20:36
1

PROMOCIJA PREDUZETNIŠTVA

Nagrada "Stvaratelji za stoljeća" za TVCG

Televizija Crne Gore (TVCG) nagrađena je za promociju preduzetništva na Samitu preduzetnika za Jugoistočnu Evropu u Dubrovniku.

Odluku o laureatima donio je Međunarodni komitet za dodjelu nagrada i priznanja "Stvaratelji za stoljeća" kojega čini 13 istaknutih stručnjaka za ekonomiju, marketing, menadžment, finansije i preduzetništvo, iz osam zemalja srednje i jugoistočne Evrope.

"Mislim da je od ogromnog značaja da se promoviše ono što se stvara, kao i trud, rad i rezultati rada Treba da promovišemo i podstičemo preduzetnke da budu lideri u razvoju zajednice, što oni u svojoj prirodi i jesu, da ih podstičemo na dalja stvaranja i da na taj načim stvaramo određenu sinergiju između brojnih preduzetnika iz različitih geografskih i ekonomskih područja, kojom ćemo doprinositi novom ciklusu razvoja", kazao je predsjednik regionalnog Samita, Vinko Curo.

U projektu "Stvaratelji za stoljeća" do sada je nagrađeno 200 preduzetnika.

"Oni u kontinuitetu ostvaraju međusobnu komunikaciju i ostvarene su mnogobrojne saradnje", dodao je Curo.

U Dubrovniku je nagrađen i Glavni grad Podgorica, za uspostavljanje Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici.

U periodu od 2014. do 2016. godine Nagrade i Priznanja "Stvaratelji za stoljeća" dodijeljene su na posebnim svečanostima u martu u protekle tri godine u Dubrovniku.

Paralelno sa svečanostima Projekta "Stvaratelji za stoljeća održavan je Regionalni samit preduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe "300 najboljih".

Među dosadašnjim laureatima nalaze se najveći i najugledniji preduzetnici iz devet zemalja, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Kosova, Makedonije, Njemačke, Slovenije i Srbije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније