Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 04. 2024. 22:06 >> 23:02
3
Čitaj mi:

reagovanje uredništva

Demokrate da se suzdrže od političkih pritisaka na Javni servis

Povodom objave Demokratske Crne Gore da Javni servis ignoriše saopštenja te partije, podsjećamo ih da su na Javnom servisu prostor dobili neki od najvećih državnih funkcionera iz redova te partije, a da jedan od njih upravo ima ekskluzivno gostovanje na RTCG.

Lider Demokrata i zamjenik premijera Aleksa Bečić objavio je na Fejsbuku da se Javni servis, vratio u najgore vrijeme Radojke Rutović i da u svom Dnevniku  povodom hapšenja Katnića i Lazovića, emitovao sva reagovanja partija osim reagovanje Demokrata.

Oglasili su se iz Uredništva RTCG. 

"Što se tiče poređenja sa medijskim mrakom i negativnim praksama prethodnog režima, zamolili bi autore ovog saopštenja da se uzdrže od neprikladnih političkih pritisaka na nezavisni Javni servis. Naš pristup i ovog puta je veoma jednostavan i profesionalan: svi politički i društveni subjekti dobijaju prostor na RTCG. Ali to ne znači da dobijaju prostor za sve sto požele i na način na koji požele, jer je to domen uredničke nezavisnosti", saopstili su iz Uredništva RTCG.

U Drugom dnevniku od 19:30h, gledaoci su mogli vidjeti izjave zamjenika premijera Alekse Bečića, ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića i potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Moma Koprivice.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније