Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

22. 03. 2018. 15:21 >> 15:18

POLICIJA U HN

Najmlađi učili o bezbjednosti u saobraćaju

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi održali su danas edukativni čas za djecu predškolskog uzrasta radi sticanja osnovnih znanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Hercegnovski policajci su u okviru projekta „Dani otvorenih vrata“, na platou ispred CB-a, kao i u službenim prostorijama CB Herceg Novi, održali edukativni čas na temu "Bezbjedno od kuće do vrtića".

Edukativni čas je održan djeci koja pohađaju JPU „Naša radost“ Herceg Novi – Vrtić Topla.

"Izvedena je pokazna nastava „Čas o saobraćaju“, kojom prilikom su službenici CB Herceg Novi djeci iz vrtića, na način primjeren njihovom uzrastu, održali čas o bezbjednom kretanju u saobraćaju i pokazali im sredstva za rad koja koriste službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi", saopšteno je iz Uprave policije.


Predavanju je prisustvovalo pedeset sedmoro djece sa četiri vaspitačice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније