Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

15. 10. 2018. 15:36   >>  15:15

DONACIJA SAVA OSIGURANJA

Savezu slijepih 30 bijelih štapova

Trideset bijelih štapova "Sava osiguranje" doniralo je Savezu slijepih Crne Gore, a povodom Međunarodnog dana Bijelog štapa - 15. oktobra.

Donacija namijenjana osobama sa oštećenjem vida vrijedna je 1.366 eura.

Izvršni direktor Saveza slijepih Crne Gore Goran Macanović, naglasio je da ih raduje što je kompanija "Sava osiguranje" prepoznala važnost društveno odgovornog ponašanja i što je u zaista ključnom momentu donirala sredstva za kupovinu trideset bijelih štapova za osobe oštećenog vida koje se samostalno kreću.

Izvršni direktor "Sava osiguranja" Nebojša Šćekić, naglasio je da ta kompanija ima dugu tradiciju donatorskog i društveno odgovornog poslovanja.

"Trudimo se da budemo mjesto odakle se pomoć nesebično pruža, a današnjom donacijom smo obezbijedili pomagala za osobe oštećenog vida koje se samostalno kreću, koja su za njih od velike koristi" rekao je Šćekić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније