Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 08. 2013. 11:40 >> 11:54

UDRUŽENJE "RODITELJI"

Prikupljaju odjeću za djecu

Udruženje „Roditelji“, u želji da porodicama lošijeg materijalnog statusa olakša pripreme za polazak u vrtiće i školu, odlučilo je da organizuje vanrednu akciju prikupljanja očuvane garderobe, odjeće i školskog pribora.

 

Akcija pod nazivom „Podijelimo, jer zajedno možemo više“ biće realizovana 31. avgusta i 1. septembra, u tržnom centru Delta siti, u okviru manifestacije „Back to School“.

„Udruženje 'Roditelji' poziva građane da u toku akcije, u skladu sa svojim mogućnostima, doniraju očuvanu garderobu i obuću za djecu vrtićkog i školskog uzrasta, ali i pribor i opremu za školu poput torbi, rančeva, pernica, lenjira“, navodi izvršni direktor Udruženja Kristina Mihailović.

Ona je pojasnila da su partner udruženju Delta siti i Crveni Krst Crne Gore, u čijim opštinskim organizacijama će građani od 26. do 30. avgusta moći dadonose ono što žele da doniraju od osam do 14 sati.

„Zainteresovani građani mogu donirati i garderobu i obuću i za mlađe i starije uzraste, ali su ovoga puta prioritet djeca koja kreću u vrtić i školu i pomoć njihovim porodicama. Pult udruženja Roditelji biće u Delti „otvoren“ od od 10 do 22 sata oba dana vikenda“, kazala je Mihailović.

Udruženje je pozvalo porodice kojima je takva vrsta pomoći potrebna da se jave organizatorima u toku naredne dvije sedmice i ostave podatke o uzrastu i polu djece, kako bi u toku akcije pripremili adekvatne količine  i veličine doniranog.

„Svi zainteresovani mogu da nam se obrate putem telefona  +382 67 60 00 87 ili mailom podijelimo@roditelji.me“, istakla je ona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније