Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 03. 2019. 23:13 >> 22:42
1

ODRŽANE SUNČANE IGRARIJE

David Stanišić najbrža beba

Najbrža beba desete crnogorske puzijade je David Stanišić.

Veselo i razigrano bilo je danas u šoping molu Delzta citi. Na manifestaciji Sunčane igrarije, mališani svih uzrasta su se takmičili, edukovali, igrali, maštali, pjevali, plesali, maskirali se i tako, na najveseliji način, proslavili početak proljeća.

U okviru programa koji je organizovala agencija Memento marketing i komunikacije održano je 14. izdanje Sunčane Violeta puzijade, popularnog takmičenja u puzanju, u toku kojeg je nastupilo 90 beba.

"Najbrža beba desete crnogorske puzijade je David Stanišić koji je stazu prepuzao za 7 sekundi i 52 stotinke. Rekord puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki", kazali su organizatori.

Pobjednici 14. crnogorske puzijade su: Džan Lekić, Andrija Filipović, Teodora Striković, Kristina Zečević, Sara Mihailović, Lazar Božović, Sofija Drobnjak, Milena Rebronja, Vasilije Radulović, Helena Kecojević, David Stanišić, Mina Karadžić, Milica Bojanović, Ema Mušević i Damjan Kovačević.

Mališane je zabavljao popularni dječiji animator Žarko Stanišić. Oni su se, oprobali u raznim igrama, vježbali koncentraciju, pamćenje i koordinaciju pokreta, a u pojedinim igrama su im se pridružili i roditelji.

Tokom dana su organizovani i drugi zabavni sadržaji.

U okviru popodnevnog programa održan je drugi dio takmičenja u puzanju, a onakon toga mališani su uživali u muzičko-plesnom zabavnom programu.

U muzičkom dijelu programa nastupili su solisti hora Zvjezdice: Una Stanković, Ana Vujošević, Anja Mugoša, Milica Rakočević, Anja Blagojević, Iskra Dedivanović i Aleksandar Knezović dok su se u plesnom dijelu predstavili najmlađi plesači plesnog kluba Sonrisa Podgorica.

Na kraju programa ovogodišnjeg izdanja Igrarija, organizovana je tematska fešta pod maskama, Rascvjetani maskenbal.

Tema maskenbala je bila Rascvjetavanje proljeća, a predstavilo se 60 djece. O najboljim maskama je odlučivao tročlani žiri koji su činile: Anica Vujadinović, novinarka i osnivačica nevladine organizacije Blago djeci, Mirjana Marsenić Vujović, slikarka i profesorica u QSI International School of Montenegro i Amila Rastoder, voditeljka dječije radio emisije Radoznalica na Radiju Crne Gore.

"Za najoriginalniju masku proglašena je maska koju je nosio Vuk Šestović, najkreativniju masku imala je Ena Ramović, najveselija maska je bila Katarina Naunović, najmlađi učesnik je bio Vedran Bošković, a specijalna nagrada žirija je dodijeljena Milici Bogdanović i Slavici Krstevskoj", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније